News
Swipe to the left

Hoe gebruik je nu juist die smoothie zakjes van juice Junkies

11 maart 2019

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je onze zakjes nu het best gebruikt, welk sap of ander vloeistof wij zelf bij onze smoothie zakjes doen om te blenden, moet je ze laten ontdooien, enz...

Er zijn eigenlijk meerdere mogelijkheden om onze smoothie packs te gebruiken. We willen hier dan ook enkele opties opsommen. Uiteraard zijn er nog vele andere maar dit is een overzichtje van combinaties die wij zelf heel erg geslaagd vinden.


Een superlekkere maar ooohh zo makkelijke smoothie

- Men neme de inhoud van een zakje Juice Junkies smoothiemix

- Doet dit samen met een vloeistof naar keuze in de blender (ontdooien hoeft zelfs niet)

- 30 a 40 sec blenden


En klaar is je verse smoothie gemaakt van echt fruit & groenten!


Onze fruit Smoothies

Omdat hier al voldoende natuurlijke suikers inzitten proberen wij onze fruit smoothies zelf altijd te blenden met een 50/50 combi van sap en andere vloeistof bv. 50% natuurlijk (appel/fruit)sap gemend met 50% (kokos)water.

Qua hoeveelheid houden wij hier per zakje tussen de 200 en 220ml aan. Op deze manier behoudt je de lekkere zoete afdronk van het fruit met de voordelen ervan.

Tip: wanneer het terug warmer gaat worden raden we rond de 200ml per portie aan, dan heb je een lekkere koude slushy smoothie.


Onze groene smoothies

We hebben gemerkt dat dit echt wel van smoothie tot smoothie en van persoon tot persoon afhangt. Zelf kan ik de Minty Mojito en de Crazy Ginger wel appreciëren met enkel kokoswater toegevoegd.

Andere groene smoothies mengen we dan weer 50/50 (appel of fruit)sap/(kokos)water met 1 zakje om het toch nog iets zoeter te maken (uiteraard biologisch sap zonder toegevoegde suikers)

Tip: Op tijd en stond een groene smoothiemet veenbessen, ananas of meloensap geeft ook altijd een aangename en verrassende smaak.

Hier kan je een overzicht vinden van de sappen en vloeistoffen die we zelf al hebben uitgeprobeerd...


30sec fruit/havermout ontbijt

Dit is één van men nieuwe favorites. Men neme een zakje Tropical Twist (of jouw favoriete fruit smaak), doet dit samen met 3 scheppen havermout, 200ml sojamelk (al dan niet met een smaakje ) in de blender. Voeg eventueel nog enkele scheppen superfoods erbij(Chlorella, Maca Maca, ….)

En 30sec later heb je een top ontbijt klaar. Snel, makkelijk, gezond en zooooo lekker…

Tip: Kan je ook de avond ervoor blenden en in een drinkbeker in de ijskast bewaren. Ben je zo de deur uit met je ontbijt to go, easy peasy…


Breakfast bowl

Ook een van onze favorieten maar dan in het weekend als het allemaal net iets rustiger kan. Doe je zakje van Juice Junkies naar keuze (wij verkiezen fruit) in de blender, samen met magere kwark/yoghurt, 30sec blenden en je breakfast bowl is klaar. Kan je perfect mengen met granola/muesli, of afwerken met gedroogd fruit of noten en zaden… Zalig om je dag te starten.

Tip: Voeg een heel klein beetje sap of andere vloeistof toe(dit zorgt ervoor dat het mooi smeuïg wordt)Eens iets anders, bananenbrood

Misschien niet echt iets waar je aan zou denken maar een tijdje geleden waren we bananenbrood aan het bakken en dachten we waarom doen we er niet eens een zakje Make Love not War bij? Gewoon de inhoud rechtstreeks uit het vriesvak bij het deeg mengen en mee de oven in. Wat een super idee. Hier gaan we zeker in de nabije toekomst meer mee experimenteren…

Tip: Bananenbrood extra lekker maken is super makkelijk. Denk aan noten, cacaopoeder, kaneel of speculaaskruiden


Heb jij nog andere toepassingen/tips/tricks/hacks waar je onze smoothie zakjes voor hebt gebruikt en dacht EUREKA! Laat ze dan zeker weten…