News
Swipe to the left

Alle begin is moeilijk...

27 januari 2018

Na een succesvolle lancering in 2017 in Nederland van onze smoothie packs was het tijd om ook België te veroveren.

Website, domeinnaam, nieuwe filmpjes, afspraken met de koerierdienst, leverancier, influencers contacteren... Maanden bloed, zweet en tranen om dan eindelijk eind december live te kunnen gaan met juicejunkies.be. Super fier, eindelijk van start... En ook qua lancering ideaal omdat de meeste mensen hun goede voornemens willen starten met gezonde voeding. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij mee kunnen helpen.

In 2017 waren we één van de eerste in Nederland op diepgevroren smoothie packs bij de mensen thuis te leveren, met flexibele leveringen dan nog. Uiteraard zouden er problemen voorvallen maar positief als we zijn en altijd blijvend geloven in ons concept hebben we ons hierdoor geslagen.

De meeste problemen deden zich voor bij de leveringen maar we zouden samen groeien en deze issues aanpakken.

Vandaar dan ook dat we 2018 de samenwerking mooi verderzetten en zelfs uitbreidden naar de rest van de Benelux.

Maar, vanaf de eerste week van 2018 was er spijtig genoeg een stortvloed van problemen met onze vorige koerierdienst die niet meer door de beugel konden. Na enkele spoedvergaderingen met alle betrokken partijen hebben wij de moeilijke beslissing genomen om in de eerste topperiode van het jaar te veranderen van koerierdienst. De reden hierachter is dat we enkel kwaliteit willen leveren, en net dit was het probleem geworden.


3 weken van slapeloze nachten verder en we zijn terug up and running, bigger and better!

Nieuwe koerierdienst, nieuwe landen, meer flexibiliteit, nieuwe smoothies, we hebben zelfs de mogelijkheid gekregen, en die ook onmiddellijk met beide handen gegrepen, om de hulp in te schakelen van mensen met een lichte beperking wat uiteraard super is.

Wat hebben we nu geleerd,


maak van elke situatie iets positief.

Hartelijk dank voor het geduld en vertrouwen aan alle mensen die hebben gewacht op hun bestelling. Doet ons enorm plezier en gaf ons die extra drive om zeker niet op te geven.

Onderaan nogmaals enkele van onze nieuwe smaken, enkele nieuwe groene jongens erbij, maar ook enkele zalige fruit smoothies...

Promo loopt nog steeds:

Bestel voor minstens 25 euro en krijg 1 smoothie gratis van ons, bestel je meer dan 40 euro krijg je er 2 gratis, en vanaf 50 euro, bovenop de gratis verzending 3 gratis smoothies..


Groetjes,

Kevin, Kelly & Ninaps. Wist je dat we nu naast onze box met alle smaken ook een fruit en een groene smoothies box hebben...