News
Swipe to the left

Blog

Superfoods Deel 1: Camu Camu

28 maart 2019

Superfoods Deel 1: Camu Camu

Sinds we een 2-tal jaar geleden zelf de voordelen hebben ontdekt van verschillende superfoods die je makkelijk aan je smoothie, breakfastbowl of sap kan toevoegen zijn we echt wel fan geworden van deze natuurlijke bronnen van voedingsstoffen. Dat is ook de reden dat we ze zelf aanbieden om als extra aan je smoothie toe te voegen.

Heb jij last van lentemoeheid?

19 maart 2019

Ondanks dat de lente voor de deur staat voel je je niet helemaal top. Een beetje futloos, de zon schijnt, de bloemen komen in bloei, en terwijl anderen genieten van de eerste zonnestralen voel jij je slaperiger dan ooit. Wat is er aan de hand?

Lentemoeheid (ook wel lethargie in de lente genoemd), is heel zeker een echt en zelfs enorm vervelend gevoel. Het klinkt tegenstrijdig, maar het wisselen van de seizoenen kan zijn tol eisen op het ritme van ons lichaam.

Met welke vloeistof blend jij je smoothie?

12 maart 2019

Terwijl het blenden van een smoothie super eenvoudig is, zeker met de smoothiepacks van Juice Junkies kan het kiezen van de juiste ingrediënten een uitdaging zijn. Met zoveel sappen, soorten melk, soja, kokosnootwater en andere vloeistoffen op de markt is dit niet meer dan normaal. Daarom willen we je even op weg helpen met enkel tips en tricks.

Hoe gebruik je nu juist die smoothie zakjes van juice Junkies

11 maart 2019

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je onze zakjes nu het best gebruikt, welk sap of ander vloeistof wij zelf bij onze smoothie zakjes doen om te blenden, moet je ze laten ontdooien, enz...

Er zijn eigenlijk meerdere mogelijkheden om onze smoothie packs te gebruiken. We willen hier dan ook enkele opties opsommen. Uiteraard zijn er nog vele andere maar dit is een overzichtje van combinaties die wij zelf heel erg geslaagd vinden.

Snel, eenvoudig en makkelijk elke dag een verse smoothie...

1 november 2018

Lang voor we van start zijn gegaan met Juice Junkies waren we hier al fan van zelfgemaakte smoothies. Gezond, eenvoudig, super lekker. Het enige wat we zelf iets minder leuk vonden was het extra werk van elke dag zo’n verse smoothie te maken. Om te beginnen moest je altijd zorgen dat je voldoende fruit en groenten in huis had. Dan het wassen en snijden van de gekozen ingrediënten, blenden, alle rommel en afval opruimen, de blender afwassen… Toch altijd wel een gedoe, zeker in de ochtend.

Wat is IQF nu eigenlijk?

4 oktober 2018

We gebruiken de term IQF zo vaak als we kunnen bij het promoten van onze smoothies, maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen, IQF...

One of these a day keeps the doctor away

3 september 2018

Je bent waarschijnlijk wel bekend met het gezegde: "An apple a day keeps the doctor away". Ja, appels zijn een geweldige aanvulling op een gezonde levensstijl, maar ze zijn niet het enige dat kan helpen de dokter weg te houden! Elke dag een groene smoothie drinken is misschien precies wat je nodig hebt om vitaal en gezond te blijven.

Monday Motivation

20 augustus 2018

het weekend is weer voorbij gevlogen, maar maandagen kunnen ook best wel meevallen, en zelfs leuk zijn!

Nood aan wat #mondaymotivation? Hier zijn al enkele tips...

Alle begin is moeilijk...

27 januari 2018

Na een succesvolle lancering in 2017 in Nederland van onze smoothie packs was het tijd om ook België te veroveren.

Website, domeinnaam, nieuwe filmpjes, afspraken met de koerierdienst, leverancier, influencers contacteren... Maanden bloed, zweet en tranen om dan eindelijk eind december live te kunnen gaan met juicejunkies.be. Super fier, eindelijk van start... En ook qua lancering ideaal omdate de meeste mensen hun goede voornemens willen starten met gezonde voeding. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij mee kunnen helpen....

...