News
Swipe to the left

Blog

Gradatus online Marketing, De Online Marketing partner in Limburg

19 januari 2021

Na lang wikken en wegen kunnen we meedelen dat we voor onze nieuwe website hebben gekozen voor DE online marketing partner in Limburg.

Ibiza in eigen land

17 september 2020

2 Mensen die Ibiza ademen, dat is wat Ibizabouff in Hasselt eigenlijk perfect verwoord.

‘Cortador de Jamon’ Daniel bereidt met pure en echte ibiziaanse ingrediënten de lekkerste tapas,

Organic Hierbas from Destilerias Ibiza

17 september 2020

If there is liquor that screams Ibiza it's Hierbas Ibicensas. Originaly cultivated for medicanal use, now well known as degistif with it's soft flavour of aniseed mixed with aromas of various plants.

Destilerias Ibiza was born from the passion of organical plants and herbes and an old family recipe.

Leaf Printers - Huren zonder zorgen

16 september 2020

Ben je op zoek naar een all in one printoplossing of een multifunctionele printoplossing, een abonnement met service zonder zorgen, dan kunnen wij je enkel zeggen, neem vandaag nog contact op met Leaf Printers!

Detoxen met smoothies

28 januari 2020

Heb je een opgeblazen gevoel, ben je een beetje futloos in de ochtend door teveel en te zware maaltijden of wil je gewoon je lichaam eens even zuiveren en alle slechte stoffen afdrijven, probeer dan zeker eens een smoothie detox.

Vervang 2 maaltijden per dag met een groene smoothie, vul aan met 1 gezonde maaltijd en drink voldoende water en je merkt na enkele dagen al het verschil.

Een alcoholstop op tijd en stond doet wonderen

22 januari 2020

Of het nu gaat over je goede voornemens verder te zetten, om deel te nemen aan Tournée Minerale of ikpas (resp. België en Nederland), of gewoon omdat je je lichaam wil zuiveren na de feestdagen, een alcoholvrije periode is altijd een goed idee.

Zelf hebben we het de laatste jaren al verschillende maal gedaan en ik moet zeggen dat het echt verlichtend werkt, zowel voor lichaam als voor geest.

Begrijp me niet verkeerd, ik geniet nog even zeer van een lekker glas wijn bij een lekkere maaltijd en ben grote fan van cocktails maar van tijd tot stond een pauze doet echt wonderen.

Daarom wouden we even de voordelen voor je opsommen.

Hoe creëer je gewoontes die je echt helpen...

31 december 2019

Met de goede voornemens die er weer zitten aan te komen wil ik graag enkele tips met je delen die mijzelf hebben geholpen gewoontes op te pikken of aan te leren die me echt verder geholpen hebben, zowel privé als professioneel.

(Het voelt als) Een nieuwe start...

18 november 2019

Een nieuwe start...

Dat is echt het gevoel dat we hebben sinds we de knoop hebben doorgehakt.


Sinds de opstart in 2017 hebben we heel wat topmomenten gehad, maar ook best wel wat mindere. We zijn jaar na jaar ongelooflijk gegroeid, maar hebben ook heel wat zware en stressvolle periodes gehad. Heel veel bijgeleerd, maar ook geleerd dat we niet altijd alles zelf in de hand hebben. Hebben dikwijls gedacht om de handdoek in de ring te gooien, maar evenveel momenten gehad dat we er nog steeds voor willen gaan!

Superfoods Deel 3: Maca

29 april 2019

Afgelopen weekend hebben we onze energybox voorgesteld. De perfect combinatie van onze fruit smoothies met 2 superfoods om je die extra energie boost te geven.

Het alomgekende Acai met zen vele voordelen hadden we al besproken in onze superfoods blogreeks. Vandaag bespreken we die andere energybom die in onze energybox zit.

Ijslolly ongezond?

17 april 2019

Bij de eerste echte lentezon beginnen wij al te dromen van de warme zomerdagen waar we kunnen genieten van een heerlijke ijskoude smoothie of een zalige ijslolly. Maar, net zoals met smoothies was het probleem hier altijd wel een beetje

“Is dit wel zo gezond?”.

Vaak kan een blik op de verpakking van je gekozen ijsje of lolly al een domper brengen op je enthousiasme. Veel verpakte bevroren lekkernijen momenteel op de markt zitten boordevol suikers, verzadigde vetten, stabilisatoren en andere toegevoegde stoffen.